Civiel- en cultuurtechnische toezichthouder (34434191)

Voorburg  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Civiel- en cultuurtechnische toezichthouder

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met andere gemeenten.

Als gemeente gaan we dit jaar vorm geven aan het nieuwe werken. We hebben geen vaste werkplekken meer, zijn zo goed als papierloos, we mailen veel minder en zoeken bewust de verbinding met elkaar. Dat doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Afdeling Stadsbeheer (SB)
Stadsbeheer staat voor schoon en duurzaam beheer van de openbare ruimte en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling en instandhouding van een veilige en prettige groene woonstad. We houden de stad op orde, voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en geven ruimte voor maatwerk. Dit doen we voor en samen met de inwoners en partners van de stad. We weten wat er speelt en werken samen aan een optimale leefomgeving

Opdracht
Tijdens de realisatie van een project is de toezichthouder samen met de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever. Hij of zij is tijdens de uitvoeringsfase namens de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Toezichthouders zijn proactief aanwezig in het uitvoeringsproces.

De toezichthouder maakt deel uit van de afdeling Stadsbeheer. De toezichthouder werkt aan meerdere projecten, voornamelijk integrale beheerprojecten opgesteld volgens de RAW-systematiek en/of UAV-GC contractvormen.

Je bent verantwoordelijk voor het houden van toezicht op civiel- en cultuurtechnische werken in het ruimtelijk domein. In die projecten ben je de ”ogen en oren” van de directievoerder. Zo ben je deelnemer aan de bouw- en nutsvergaderingen, je verzorgt de verslaglegging en beoordeelt de verwerkte hoeveelheden en meer-en minderwerk. De toezichthouder stemt samen met de technische projectleider en directievoerder de werkzaamheden af tussen de uitvoerende partijen en derden. Je hebt een flexibele instelling en verricht incidenteel werkzaamheden in besteksfase. Tot de deeltaken behoren de ondertaande zaken:

  • toetsen van bestekken en werkomschrijvingen op juistheid, volledigheid en uitvoerbaarheid;
  • coördineren van de uitvoering en alle bij de uitvoeringsproces betrokken partijen (nutsbedrijven etc.) om de uitvoering volgens planning te laten verlopen;
  • bewaken van de voortgang en de kwaliteit van de in uitvoering zijnde werkzaamheden;
  • deelnemen aan interne en externe overleggen als gemeentelijk vertegenwoordiger;
  • toetsen of  het werk in overeenstemming met de (opdracht) resultaatsbeschrijving en tekeningen wordt uitgevoerd en controleren of wijze van uitvoering leidt tot gewenste resultaten;
  • vult dagelijks het dagboek in met betrekking tot kwaliteit, afwijkingen en de voortgang;
  • controleren van invulstaten op juiste verwerkte hoeveelheden;
  • assisteren van de directievoerder bij de tussentijdse en  eindoplevering met aannemer;
  • assisteren van de directievoerder bij het overdragen van werken aan de opdrachtgever;
  • tijdig rapporteren aan de directievoerder over de voortgang, meer- en minderwerk en afwijkingen.

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
16.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
851460
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register