pensioenspecialist (35058949)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Pensioenspecialist Fonsbeheerder 1fte

Voor Aon Pensioenen zoeken we een ervaren pensioenspecialist voor ziektevervanging

Als pensioenspecialist ben je primair verantwoordelijk voor de uitvoering van de volledige fondsadministratie van meerdere kleinere fondsen of van een groot fonds. Hierbij ben je de contactpersoon richting het fonds, de (gewezen) deelnemers en gepensioneerden m.b.t. de pensioen- en of uitkeringenadministratie en richting externe partijen zoals de vermogensbeheerder en accountant die de jaarwerkcontrole uitvoert.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de SLA rapportage en klanttevredenheid van de klant en werk je volgens de richtlijnen van ISAE 3402.

Je stelt  de jaarkalender van een fonds op, houdt de actielijst bij en bespreekt deze met de client service manager en het fonds.

Als laatst ben je vraagbaak voor collega’s m.b.t. fondsspecifieke zaken.

 De nadruk ligt op verantwoordelijkheid nemen en krijgen. In het team zijn we continu op zoek naar verbeteringen, voor de deelnemer en ook voor het team. Je durft vragen te stellen bij ‘heilige huisjes’ en neemt niet alles voor waar aan.

Ter uitbreiding van de pensioenafdeling zijn wij voor het kantoor Amsterdam op zoek naar een fulltime zelfstandig opererende pensioenspecialist. De totale administratieve dienstverlening aan pensioenfondsen heeft jouw interesse en je vindt het ook een uitdaging om je kennis van pensioenregelingen verder uit te diepen. Als pensioenspecialist voer je zelfstandig diverse onderdelen van pensioenadministraties uit voor (inter)nationale klanten. Je takenpakket bevat een veelzijdigheid aan werkzaamheden op het gebied van de deelnemersadministratie. Je draagt graag eigen verantwoordelijkheid in een omgeving waar dat ook van je wordt verwacht.

Aon Hewitt is een van de werkmaatschappijen van Aon Nederland en bestaat uit  2 Practices die gespecialiseerde diensten leveren op verschillende vakgebieden. Deze Practices zijn: Retirement & Financial Management en Benefits Administration.Tot het klantenbestand van Aon Hewitt horen o.a. grote en kleine, nationale en internationale werkgevers en pensioenfondsen.

 De practice Benefits Administration levert diensten op het gebied van deelnemers-, uitkeringen, financiële administratie/ jaarverslaglegging, audit, etc. Daarnaast levert de practice diensten op het gebied van bestuursondersteuning.

De afdeling Benefits Administration  is al meer dan twintig jaar onderdeel van onze dienstverlening. Wij administreren zowel loongerelateerde pensioenregelingen (defined benefit) als beschikbare-premieregelingen (defined contribution), maar ook combinaties van beide. Wij verrichten diensten voor Nederlandse pensioenfondsen en ondernemingen, maar kunnen tevens binnen ons eigen internationale netwerk Pan-Europese pensioenregelingen uitvoeren.

 Aon Hewitt is 's werelds grootste dienstverlener op het gebied van Benefits Administration en ondersteunt in Nederland vele pensioenfondsen bij het uitvoeren van hun pensioenadministratie. De afdeling bestaat uit circa 85 professionals verdeeld over 2 vestigingen Amsterdam en Eindhoven.

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
22.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
855810
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register