Softwareontwikkelaar (35058917)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Softwareontwikkelaar

Per direct zoeken we een softwareontwkkelaar

Afdeling
Deze software ontwikkelafdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software applicaties van het centrale reisinformatie systeem. Deze applicaties, te samen InfoPlus genoemd, verzorgen de omroep en reisinformatie op alle stations van Nederland. De afdeling bestaat nu uit 28 mensen, verdeeld over 3 scrum teams. Er wordt intensief samengewerkt met een team van beheerders (technisch, functioneel en applicatie), analisten, test services, platform ontwikkeling en operationeel beheer.
 
NSR ontwikkelt en onderhoudt het InfoPlus (I+) reisinformatiesysteem. InfoPlus levert accurate en actuele reisinformatie. InfoPlus is in productie. Het centrale systeem van InfoPlus bestaat uit een aantal applicaties, die gebruik maken van Redhat Linux, Oracle, Oracle Weblogic, TIBCO ESB en Oracle RAC als platformen. InfoPlus is een “near real-time” hoog beschikbaar systeem in een gedistribueerde, concurrent, multi-tasking omgeving.
 
Werkzaamheden
We zoeken een enthousiaste Senior Java EE ontwikkelaar, die zich als een vis in het water voelt, in een dergelijke complexe omgeving en op korte termijn toegevoegde waarde kan leveren bij de ontwikkeling van belangrijke functionele uitbreidingen.

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten:
•  Ontwikkelen, programmeren en documenteren van applicaties binnen domein Reisinformatie
•  Opstellen en uitvoeren programmatesten en unit-testen.
 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The Bèta Factory
Published at
22.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
855815
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register