Software tester (GMT Europe) (35058351)

Diemen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Dit is je kans op een echt leuke en uitdagende baan!


Een groeiend ICT-bedrijf met breed scala aan eigen ontwikkelde software-oplossingen zoekt een gemotiveerde Software Tester om het software bedrijf te versterken. De Software Tester ontwerpt testplannen en -scenario’s, maakt gegevensmodellen, test de opgeleverde software in nauw contact met de collega’s van het development team, zorgt voor de release- en buildnotes, de communicatie naar de klant daarover en schrijft handleidingen voor nieuwe functionaliteit.


De Software Tester werkt in een multi-disciplinair team samen met business analisten en software developers die de wensen van onze klanten / opdrachtgevers in de afval- milieubranche vertaalt naar softwareoplossingen. Je krijgt de mogelijkheid in de rol van Software Tester deel te nemen aan interessante projecten die worden gemanaged volgens de principes van Agile/Scrum.


Profiel

  • afgeronde studie HBO/WO Bedrijfskundige Informatica, Informatiemanagement of Technische Informatica;
  • enkele jaren ervaring met het schrijven van testscenario’s, testen en documenteren van nieuwe software;
  • (gebruikers)kennis van bedrijfsbrede software applicaties óf ervaring in de afval- of milieubranche;
  • ervaring in het werken aan oplossingen in teamverband;
  • kennis van/ervaring met Agile softwareontwikkeling; bij voorkeur SCRUM;
  • communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.


Werkzaamheden die onder meer horen bij deze functie…

  • het ontwerpen en testen van testplannen en -scenario’s.
  • het (be)schrijven van handleidingen en release- en buildnotes.
  • communicatie met klanten en (interne) opdrachtgevers;
  • communicatie met business analisten en software developers;
  • meedenken over en verbeteren van de efficiency en effectiviteit binnen de afdeling d.m.v. Agile/Scrum aanpak;


De werkzaamheden zullen grotendeels plaatsvinden vanuit ons hoofdkantoor in Diemen maar ook gedeeltelijk op locatie bij onze opdrachtgevers.


Spreekt het bovenstaande je aan? Solliciteer dan vandaag nog!


Stuur dan je sollicitatiemotivatie inclusief CV naar GMT Europe bv, Muiderstraatweg 15e, 1111 PS Diemen, t.a.v. Els Wolffenbuttel of e-mail naar Je kan ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie over deze vacature ).


Wij zijn…

GMT Europe maakt onderdeel uit van de GMT Groep. Een snel groeiende ICT organisatie die verder gaat dan alleen automatisering. GMT vervult in toenemende mate een adviserende rol bij het inrichten en optimaliseren van automatiseringsprocessen in specifieke verticale markten. Een van die verticale markten is de afval- milieubranche. Voor deze sector heeft GMT een aantal gebruikersvriendelijke en praktijkgerichte software-oplossingen ontwikkeld. Onze applicaties in deze sector zijn wereldwijd meer dan 200 keer geïmplementeerd voor meer dan 9000 gebruikers. Tot de totaaloplossingen van GMT behoren ook boordcomputers, integratie met (onbemande) weegsystemen, aansturing van periferie, route-optimalisatie, internet toepassingen, mobile Apps, integratie met ESB’s en BPM oplossingen en meer…..  

Onze 2 grootste productlijnen, CLEAR en AfvalRis, bieden ondersteuning en integratiemogelijkheden bij alle facetten van de afvalbranche. De systemen zijn geschikt voor ontdoeners, transporteurs, reinigingsdiensten, recyclingbedrijven en verwerkers van huishoudelijk-, bedrijfs-, industrieel- en gevaarlijk afval. Beide producten zijn flexibel uit te breiden bij organisatorische veranderingen en nieuwe (milieu)regelgeving. CLEAR en AfvalRis geven continu inzicht in het totale bedrijfsproces en voldoen aan alle wet- en regelgeving.

GMT Europee(en GMT Meurs) is onderdeel van de GMT Groep en houdt zich al meer dan 18 jaar bezig met de ontwikkeling van professionele toepassingen die o.a. ontwikkeld zijn in Progress en Oracle. GMT voorziet in een totaaloplossing op het gebied van o.a. CRM, ERP, Internetprojecten, IT infrastructuren, outsourcing, maintenance en service. GMT heeft meerdere Business Units in Nederland met in totaal ruim 100 enthousiaste professionals die allemaal een eigen specialisme hebben in een van de genoemde vakgebieden.

 

GMT Europe b.v.
Muiderstraatweg 15e
1111 PS Diemen

T.
F.

Email:
www.gmt-europe.nl

Start date
ASAP
Duration
52 months
From
GMT Europe
Published at
22.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
855903
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register