Senior Functioneel Beheerder

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van onze klanten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatie Beheerder. Voor een project tot minimaal einde jaar met optie op verlenging.

Functieniveau: Senior Functioneel Beheerder Standplaats: Amsterdam Aantal uren: Fulltime 38 uur

Functieomschrijving Het doel van de functie is het verbeteren van processen en applicaties en het verzorgen van functioneel beheer van de applicaties die bij de klant worden gebruikt om de beleggingsprocessen te ondersteunen. De functioneel beheerders organiseren en verbeteren de bestaande informatievoorziening zodat het businessproces optimaal wordt ondersteund, waarbij continuïteit, effectiviteit, actualiteit, stabiliteit en beveiliging van betrokken systemen en functionaliteiten gegarandeerd worden. Dit houdt onder meer in het uitvoeren van onderhoudstaken, monitoren van performance, het uitvoeren van klantverzoeken en het afwikkelen van incidenten en het up to date actueel houden van systeem documentatie.

In het changemanagement proces breng je samen met het team functioneel beheerders en analisten de business requirements in kaart. Hierbij verzorg je de proces- en informatieanalyse van de wensen van gebruikers. Ook draag je bij aan het testen en de uitvoering van changes. Dit betekent het changemanagement uitvoeren volgens scrum methodiek.

Je opereert in een complexe en dynamische omgeving, midden in de turbulente financiële markt. Nieuwe wetgevingen en systeemimplementaties zijn aan de orde van de dag. Je werkt in multidisciplinair teamverband, continu op het raakvlak van gebruikers en IT. Je bent pas tevreden als de vastlegging en veranderingen daadwerkelijk succesvol zijn doorgevoerd en bewezen met testresultaten.Ervaring met projectmatig werken en scrum is een pre.

Kernpunten van de functie Functioneel beheer van applicaties binnen het IT landschap van primaire en ondersteunende processen van Asset Management

Change- en releasemanagement proces voor wensen en wijzigingen uitvoeren. Benodigde beheerdocumentatie en werkinstructies maken Het uitvoeren van intake, het toetsen van klantwensen en het opstellen van business requirements Het plannen en controleren van oplevering van opdracht, inclusief toetsen en testen Het adviseren op eigen vakgebied Het in stand houden en ontwikkelen van collectieve kennis Een bijdrage leveren aan business en IT-projecten Functie-eisen Je hebt een HBO/bachelor studie bedrijfseconomie, (technische) bedrijfskunde, informatiekunde of bedrijfskundige informatica met succes afgerond

Je hebt 4 tot 6 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en/of omgeving Je hebt ervaring opgedaan in een Asset Management/Investment Management omgeving, bij voorkeur aan de 'buy-side' Het is belangrijk dat je een analytisch en gestructureerd denker bent Een sterke inhoudelijke drive en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn daarbij belangrijk om een goed sparringpartner te vormen voor de business en IT

Je hebt ervaring met Scrum, Agile en projectmatig werken Je bent ondernemend en kunt zelfstandig kleine projecten uitvoeren Ook ben je een teamplayer die goed in staat is om samenwerking te realiseren Je bent analytisch, initiatiefrijk en uiterst resultaatgericht Je bent sociaal vaardig en een doorzetter, je weet mensen te overtuigen. interesse?

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
10 months +
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
25.02.2015
Project ID:
857981
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register