Docent Scheikunde/Natuurkunde (35836685)

Zaltbommel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Mens & Natuur

Voor een eigentijdse school voor vmbo die op eigenwijze invulling geeft aan onderwijs met kwaliteit zoeken we een gedreven, gepassioneerde docent Scheikunde, Natuurkunde of Biologie voor 15 lesuren per week. Op onze school is veel te beleven voor leerlingen en er wordt gestimuleerd tot leren in een plezierige sfeer en in een veilige omgeving.

Het college wil een school zijn waar ook ouders en verzorgers gemakkelijk en graag binnenstappen. Vacatures - Docentenmarktplaats.nl

Een school die groot genoeg is om zich sterk te maken voor goede docenten, voorzieningen en middelen, en klein genoeg om leerlingen individueel te kennen. Op de locatie volgen 365 leerlingen de beroepsgerichte leerwegen van het VMBO. De nieuwe bouw is gerealiseerd in 2011. De leerlingen leren er vooral door te doen. We bereiden ze hier voor op een beroeps- en/of vakopleiding. In klas 1 en 2 is ongeveer de helft van de vakken een ‘doe-vak’. Het aantal praktijklessen in de klassen 3 en 4 loopt uiteen van 12 tot 15 uur per week. De theorie staat heel dicht bij de praktische opdrachten die leerlingen moeten uitvoeren. Heel belangrijk daarbij is het zelfstandig leren werken.   Steeds meer zullen we ook in de praktijklessen gebruikmaken van computers. Doordat we werken met groepen van gemiddeld 25 leerlingen is het mogelijk hen tijdens de les individueel te begeleiden.

Het college is per direct op zoek naar een enthousiaste docent scheikunde/natuurkunde of biologie voor 0,6 fte met een 2e graad bevoegdheid.

Het betreft nu een tijdelijk dienst verband tot einde van het schooljaar.

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
04.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
861861
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register