Systeembeheerder Windows / Citrix (36040463)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

P&P consult zoekt mensen voor onderstaand project! je krijgt bij ons een vast contract en je zal projectmatig werken Voor dit project zul je onder de divisie ICT van de Politie komen te werken. Na afloop vinden wij weer een nieuwe opdracht die aansluit bij jouw wensen en profiel.

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1.600 medewerkers ondersteunen jij gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

Onder de Divisie ICT vallen een 7-tal rekencentra, waarvan 6 rekencentra een regionale functie hebben en het 7e een landelijke. Binnen al deze rekencentra worden alle 2e- en 3e-lijns storingen aan de systemen opgelost, die niet in de 1e lijn door de servicedesk kunnen worden opgelost. De rekencentra kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging. Binnen ieder rekencentrum zijn aparte teams voor systeem-, storage- en netwerkbeheer.
Het rekencentrum in Driebergen verzorgt de ICT-beheerdiensten voor de Nationale Politie. Ten behoeve van dit rekencentrum zijn wij op zoek naar 5 Systeembeheerders Windows.
Er zijn diensten van 07:00 tot 15:00 uur en van 15:00 - 23:00 uur. De kandidaten dienen op beide tijden inzetbaar te zijn en daarnaast dienen de kandidaten bereid te zijn om incidenteel in de weekenden (zaterdagen en zondagen) te werken. In het geval van calamiteiten dienen de kandidaten op maximaal 1 uur aanreistijd woon-werk) van het kantoor in Driebergen te wonen.

Waar ben jij de hele dag bezig?

- beheert samen met collega's het serverpark;
- signaleert, analyseert en verhelpt storingen;
- bewaakt de server infrastructuur alsmede beveiligingsaspecten;
- participeert in projecten;
- ondersteunt het wijzingsbeheer;
- voert testroutines uit;
- stelt gebruiksprocedures en documentatie op;
- installeert programmatuur en voert het beheer uit over de operationele servers.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
08.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
864249
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register