Glasvezel monteur worden? (regio Veenendaal) (36358847)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Glasvezel is de toekomst! De aanleg van glasvezel netwerken is niet meer te stoppen. Voor de omgeving van Veenendaal zijn wij dan ook op zoek naar klantgerichte en gemotiveerde monteurs die on-the-job opgeleid willen worden. Groei jij mee met de toekomst?

Een zelfstandige en verantwoordelijke collega, zo typeren wij de uiteindelijk persoon die de uiteindelijke functie van Glasvezelmonteur vervult.  Wat ga je doen?Onze opdrachtgever is op zoek naar nieuwe collega's die geen of beperkte ervaring hebben met glasvezeltechniek. Wat je wel meebrengt is een gedegen achtergrond waaruit een hands-on mentaliteit blijkt en een technische opleiding die aansluit bij het vakgebied.

Zodra je aan de slag gaat voer je werkzaamheden uit aan het glasvezel netwerk voor de telecomproviders. De werkzaamheden zijn altijd op locatie waardoor een grote dosis van zelfredzaamheid, inzicht en noodzakelijke skills van groot belang zijn. Een typische werkdag wordt gedirigeerd door een planning, aanbod van werkzaamheden, ad-hoc situaties (storingen) en vereist een grote discipline tijdens de uitvoering. De aard van de werkzaamheden vergt naast het uitvoeren van verfijnd werk ook een grote mate van fysieke inspanning. Wil je solliciteren?De aangeboden functie betreft een functie op locatie, je bent dus flexibel genoeg om in te springen op elke situatie. Daarnaast stellen wij enkele  voorwaarden die je kunt terugvinden onder het kopje functie-eisen. Deze eisen zijn hard en tijdens de selectie procedure beoordelen wij of deze voldoende aanwezig zijn in je cv. Alleen cv’s die voldoen nemen wij in behandeling.

Start date
ASAP
Duration
1000 months
From
Detamo Flex Force B.V.
Published at
14.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
868334
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register