System Engineers Windows (Vancis) (36475943)

Almere  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Vancis zoekt System Engineers / packaging  op zowel medior als senior ervaringsniveau. Jij hebt uitstekende kennis van en ervaring met Windows. Je komt in een enthousiast engineersteam terecht, dat zich optimaal inzet voor onze klanten door het slim toepassen van vernieuwende technische oplossingen. Je zult intensief met je collega’s samenwerken o.a. via het nieuwe werken. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de back-office systeemomgeving waarbinnen de klantapplicaties draaien en voor het beheer van onze innovatieve Workspaces bij de klant.

 

Wat bieden wij?

  1. Een platte kennisorganisatie Vancis is een relatief kleine organisatie. Iedereen kent elkaar en is betrokken en loyaal aan het bedrijf. Je werkt in kleine teams en je kunt bij iedereen binnen lopen voor hulp of ondersteuning.
  2. Leren en doorgroeien Je kwaliteiten benutten en je ambities waarmaken; dat kan bij Vancis. Met veel ruimte voor opleiding, training en begeleiding ontwikkel je jezelf tot de (technisch) specialist die je wilt zijn.
  3. Multidisciplinair ontwikkelen In tegenstelling tot een echt grote organisatie, kun je je bij Vancis zeer breed ontwikkelen. Als jij dat wilt, oefen je invloed uit op meerdere onderdelen van ons bedrijf.
  4. Vrijheid voor elk mens Hoe jij wilt werken, bepaal je zelf. Bij Vancis draait het uiteindelijk om het resultaat dat je behaalt. Waar en hoe je dat resultaat haalt, is voor ons minder belangrijk. Thuiswerken kan dan ook als je dat wilt. Ook bieden we volop flexplekken op onze locaties in Amsterdam en Almere.
  5. Goede arbeidsvoorwaarden Een goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden die grotendeels flexibel zijn in te vullen. Afhankelijk van de functie behoren een leaseauto en bonusregeling tot de mogelijkheden. Een goed pensioen en winstdeling maken deel uit van de standaardvoorzieningen.

 

Jouw werk en verantwoordelijkheden

  • Jij neemt de technische lead bij het toepassen van Microsoft oplossingen;
  • Jij verleent 2e en 3e lijns incident, change en problem support m.b.t. bestaande of nieuw te implementeren systemen binnen met de klant afgesproken SLA’s;
  • Jij voert de regie richting de leverancier voor software (re)packaging;
  • Scripting van standaard beheeractiviteiten;
  • Jij voert proactief health checks uit op de systeemomgeving en voert corrigerende maatregelen door;
  • Participeren in en ondersteunen van projecten;
  • In beheer nemen van door projecten opgeleverde systeemomgevingen.
Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Vancis
Published at
16.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
868448
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register