Secretaris adviescommissie bezwaarschriften (36914673)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Secretaris adviescommissie bezwaarschriften

De unit Personeel, Organisatie en Juridische zaken (POJ) De unit POJ is onderdeel van de afdeling Concernstaf en is o.a. belast met het (strategisch) personeels-, arbo- en verzuimbeleid van de gemeentelijke organisatie, de salarisadministratie, de advisering over organisatie-ontwikkeling, het ontwikkelen van beleid en uitvoeringsplannen op het gebied van inkoop en aanbesteding, het contractbeheer, het organisatiebreed coördineren van de verordeningen en regelgeving, het organisatiebreed verlenen van juridisch advies, het afhandelen van in- en externe klachten en het adviseren over de toepassing van mediation, de coördinatie van dwangsomverzoeken en Wob-verzoeken en het ondersteunen van de adviescommissie bezwaarschriften.

Opdracht Wij willen voor de duur van 2 jaar een jurist inhuren die op afroep beschikbaar is om bezwaarschriften in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet af te handelen ter ondersteuning van de externe adviescommissie bezwaarschriften.

De secretaris probeert eerst op basis van de informele aanpak met behulp van mediationvaardigheden bezwaren af te handelen. Met ondersteuning van de administratief-juridisch medewerker wordt een hoorzitting van de externe commissie bezwaarschriften belegd. De secretaris stelt een verslag van de hoorzitting op en een advies. Op piekmomenten kan deze secretaris bijspringen, wanneer opvang binnen de bestaande formatie niet mogelijk is. De geselecteerde kandidaat doet zijn best binding te krijgen met de externe commissie bezwaarschriften en zich bewust te worden van de organisatie waarvoor hij of zij adviseert.

De secretaris is een ervaren jurist met ruim 3 jaar relevante werkervaring die goed kan schrijven en kan adviseren. Hij of zij heeft ervaring met de informele aanpak van bezwaarschriften en met het functioneren van een externe adviescommissie bezwaarschriften. Hij of zij is beschikbaar op dinsdagavond wanneer de hoorzittingen zijn gepland. Hij of zij heeft kennis van het algemeen bestuursrecht, met affiniteit voor de Wet maatschappelijke ondersteuning en Jeugdrecht, is omgevingsbewust en kan snel handelen. Deze secretaris werkt samen met de twee aanwezige secretarissen en de administratief-juridisch medewerkers.

Over The School Factory TSF bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling.

Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, met referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
25.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
874187
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register