Docent Scheikunde 1e graad (37217497)

Goes  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Scheikunde 1e graad 1fte

OMSCHRIJVING SCHOOL

Locatie Goes is de grootste locatie van het Calvijn College. De locatie telt ruim 1300 leerlingen. Sinds schooljaar heeft de locatie een gymnasium, omdat de school ook voor deze categorie leerlingen uitdagend onderwijs wil bieden. De school geeft leerlingen ruimte om te excelleren door ze Plusprojecten aan te bieden. Leerlingen mogen bij reguliere vakken waar ze sterk in zijn dan lessen missen en die tijd investeren in een project naar keuze. Het havo van locatie Goes ontving in 2014 het predicaat Excellente School. We zetten ons in voor een kwalitatief goede opleiding, waarin de leerling zich maximaal kan ontplooien. Reflectie vinden wij daarom belangrijk; we willen bewust aansluiten bij de leerstijl van de individuele leerling. We gaan ook voor een goede vorming, onder meer door middel van voorlichting, themadagen en vormende vakken. De kernwoorden respect, verantwoordelijkheid en veiligheid stempelen de cultuur.

OMSCHRIJVING FUNCTIE

Het Calvijn College in Goes is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent scheikunde 1e graad voor de bovenbouw klassen havo en vwo.

Het betreft een fulltime functie voor het gehele schooljaar met mogelijkheid tot verlenging. Een 1e graad is wenselijk, maar belangstellenden die in het bezit zijn van een 2e graad bevoegdheid en bereid zijn om te gaan studeren worden ook uitgenodigd om te solliciteren. De voorkeur wordt gegeven aan een docent met ervaring. De school heeft een reformatorische identiteit. Van de medewerkers verwachten zij dat zij de grondslag van de school onderschrijven.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
The School Factory
Published at
29.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
876690
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register