SCCM specialist met App-V kennis (37346839)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor onze klanten zoeken we iemand die handelt als een spin in het web van de IT-infrastructuur, je overziet het gehele proces en je handelt sturend bij haperingen van één of meerdere diensten. Je draagt gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen aan die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.
Daarnaast heb je een eigen visie ontwikkeld op het moderne IT-beheer waar het voorkomen van incidenten centraal staat. Betrekt collega’s van verschillende disciplines om verbetering door te voeren en, waar nodig, het proces bij te stellen. Dit alles doe je vanuit je diepgaande kennis van Microsoft en Citrix infrastructuur. Je kunt je eigen werk goed organiseren en maakt resultaatgerichte afspraken, deze afspraken werk je planmatig uit. Afhankelijk van je ervaring en affiniteit neem je deel aan grotere activiteiten en/of coördineer je die. Je gestructureerde aanpak is hierbij een pré, tevens kun je de activiteiten van verschillende invalshoeken bekijken waarbij je de vraag van de klant niet uit het oog verliest.

Het gaat hier om een uitdagende functie met verschillende invalshoeken binnen een omgeving die veel van je vraagt. De ontwikkelingen staan niet stil binnen het hoger onderwijs en we hebben behoefte aan uitbereiding van kennis en kunde. Natuurlijk krijg je zelf ook alle ruimte om je eigen kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
01.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
878139
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register