Electrical engineer (37478711)

Herten  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een project is Alliacta op zoek naar een ervaren hardware engineer electrical.

  • Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het vervaardigden van engineeringdocumenten in overeenstemming met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards.
  • Je stelt het programma van eisen op voor het elektrotechnische deel van diverse opdrachten.
  • Ontwerpt elektrotechnische installaties en stelt technische documenten op zoals kabellijst, verbruikerslijst, one line diagram, laagspanning verdelers, MCC verdelers, installatie lay-out, verlichting lay-out, kabel routing, aarding lay-out, kathodische bescherming, tracing, UPS verdelers en stelt bestelspecificaties op, tevens onderhoudt u technische contacten met klanten.
  • Afhankelijk van de grootte en het type opdracht werk je volledig zelfstandig of worden de werkzaamheden verricht in een multi-disciplinair team waarbij je verantwoordelijk bent voor het elektrotechnisch deel van het project.
  • In het geval van een multi-disciplinair team begeleid, instrueer en motiveer je een groep constructeurs en tekenaars waarbij je naast de verantwoordelijkheid voor het technisch ontwerp ook de planning van de elektrotechnische activiteiten verzorgt.
Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Alliacta BV
Published at
03.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
879757
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register