Chat agent (37775197)

Haarlem  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Koop jij wel eens wat op het internet? De kans is groot dat jouw antwoord ja is! Dagelijks zijn er duizenden consumenten die hetzelfde doen. Bedrijven spelen hier handig op in en maken van hun website hun belangrijkste verkoopkanaal. Wij helpen bedrijven hier bij!

Jouw functie is het online verder helpen van website bezoekers op de websites van onze opdrachtgevers. Als chat operator heb jij het eerste contact met website bezoekers en draag je actief bij aan het verhogen van de verkoopresultaten door onze opdrachtgevers met geïnteresseerde bezoekers in contact te brengen.

Als startende chat operator krijg je een diepgaande training over communicatie via de live chat. Ook krijg je verkooptrainingen om de commerciële doelstellingen van onze opdrachtgevers goed te kunnen invullen. Als klap op de vuurpijl doe je unieke ervaring op bij een groot aantal bedrijven en krijg je inzicht in hoe bedrijven opereren. Naast een uitgebreide training tot chat operator, kan je rekenen op professionele ondersteuning en coaching ?on the job?.

Onze chat operators zijn verder flexibel inzetbaar waarbij afwisselend overdag, avonduren en weekeinden zijn inbegrepen. Het grote voordeel van online werken is dat het vanuit huis kan.

Vereisten:
Onze chat specialisten blinken uit in professionaliteit en klantvriendelijkheid en beschikken daarnaast over commercieel inzicht gekoppeld aan uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je dient te beschikken over de volgende competenties:
* Typeskills. Doe de typetest op: http://www.ticken.nl/Typecursus/Typetest.html
Kijk vervolgens of je resultaten voldoen aan de volgende minimale waarden: Aanslagen Per Minuut 250, Woorden Per Minuut 50, 95% foutloze aanslagen. Stuur een print screen van je resultaten naar
* Je kan goed multitasken, zoals het gelijktijdig voeren van meerdere chat gesprekken;
* je bent opgeleid op minimaal HBO-niveau en hebben liefst al enige ervaring in een commerciële functie;
* je bent meertalig, Nederlands en Engels beheers je perfect. Kennis van Frans wordt gezien als een aanzienlijke meerwaarde.
* Je bent minimaal 12 werkuren per week (7dagen) beschikbaar;

Taken:

  • Het voeren van chats
Start date
ASAP
Duration
05 months
From
Bconnect
Published at
09.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
881808
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register