Strategisch beleidsadviseur ICT (38625593)

Ede  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Strategisch beleidsadviseur ICT Opdracht omschrijving

Het team IPM, onderdeel van de afdeling Informatievoorziening en Automatisering, is de bundeling van krachten op I-gebied die cruciaal is om de informatiehuishouding van Ede naar een hoger niveau te tillen en randvoorwaarden te scheppen voor synergie en excellentie. IPM positioneert zich in de organisatie als een professioneel, effectief, effici?nt en transparant ingericht organisatieonderdeel. Vanuit verschillende rollen draagt zij actief en toonaangevend bij aan de organisatie ontwikkeling en zoekt vanuit een heldere i-visie de dialoog met het management. Het team profileert zich als een betrouwbare, kritische gesprekspartner met als doel de ambities van Ede te realiseren. Hieraan draagt de adviseur die wij zoeken bij.

De strategisch beleidsadviseur ICT formuleert en adviseert over het door de gemeente Ede te voeren beleid en te volgens strategie op het terrein van haar informatievoorziening en ICT middelen.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die de verbinding legt tussen de doelen van de organisatie enerzijds en de mogelijkheden van de informatievoorziening anderzijds en zorgt dat beleid en strategie  op deze doelen uitgelijnd worden.

Beschikbaar: gemiddeld 28 uur per week (24 - 32 uur)

 

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
23.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
890697
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register