Docent BIO / NASK (39380995)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description


Docent Biologie / NASK

Voor een mooie prachtige montessorischool regio Amsterdam, met ongeveer 450 leerlingen, waar de kunst en cultuur onderdeel zijn van het dagelijks leren zoeken we een inspirerende collega. We zoeken een collega die zowel ervaring in de onderbouw als de bovenbouw heeft, met de methode Explora biologie – Nask in de onderbouw. In 3 mavo werken ze met Nectar.

De school is een landelijk erkende CultuurProfielschool en volop in beweging. We zitten we in een prachtig nieuw gebouw waar we vorm geven aan het (samen) leren in domeinen. We zijn een school met mavo (alle sectoren) en havo (alleen de profielen Cultuur & Maatschappij en Economie & Maatschappij).

OMSCHRIJVING FUNCTIE

We zijn per direct op zoek naar een docent Bionask 2e graad voor 14 lesuren (0,57 fte) per week met grote passie voor zijn vak. Er wordt lesgegeven aan de klassen 1 en 2 van mavo en havo en aan twee klassen mavo 3. Het Icollege is op zoek naar docent die pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch zeer competent is.

Hij/zij geeft graag les in zowel de onderbouw als de bovenbouw en is een enthousiaste teamspeler die naast de ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van het eigen vak betrokken is bij vakoverstijgende projecten. Naast ervaring met het montessorionderwijs, heeft de docent ook ervaring met werken in projecten en met onderwijsvernieuwingen.

Bij voorkeur met het samenwerken en leren in domeinen. De docent biedt de leerlingen keuzemogelijkheden aan die passen bij hun leerstijl waardoor de leerlingen optimaal kunnen presteren. En is bovenal die inspirator die ervoor zorgt dat leerlingen op deze bijzondere kunstschool plezier hebben in leren! Het Icollege werkt met de methode Explora biologie – Nask in de onderbouw. In 3 mavo werken ze met Nectar.

BIJZONDERHEDEN

Het gaat om een tijdelijke functie met uitzicht op vast. Wanneer de docent ook in het nieuwe schooljaar aan de slag gaat binnen het college, zal de functie qua uren uitgebreid worden en komt er een examenklas mavo bij. Ervaring met een examenklas is dan ook een vereiste.. Gesprekken vinden op zeer korte termijn plaats.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
06.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
898535
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register