Klinisch psycholoog verslavingszorg (40293787)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Als zelfstandig klinisch pycholoog/hoofdbehandelaar geef je psychotherapie aan verslaafden en ex-verslaafden. De organisatie waarvoor wij kandidaten zoeken richt zich op de verslaafde mens. Binnen deze organistie ben je op je plek als je verslaving oneindig interessant vindt en open staat voor vernieuwing in het vakgebied en voor samenwerking. Je houdt ervan om met allerlei klanten te werken binnen een omgeving waar veel leven is en ruimte voor onderzoek en initiatief..

Als hoofdbehandelaar bied je gespecialiseerd psychodiagnostiek en psychotherapeutische behandelingen (variërend van adviesen/of interventietechnieken tot psychotherapeutische methoden) bij cliënten met ernstige psychosociale-, psychiatrischeen verslavingsproblematiek.
Je geeft adviezen en consultatie aan interne professionals en externe zorgverleners op het gebied van (psycho)diagnostiek, indicatiestelling en behandeling.
Je verricht wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met medisch specialisten.
Je geeft klinische lessen over wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied en de consequenties hiervan voor de praktijk.
Je neemt deel aan diverse afdelings- en behandelingsoverlegvormen en zit indicatieberaden voor.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
InGoedeBanen
Published at
20.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
907857
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register