Operationeel Transitiemanager (40346133)

Rhoon  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Operationeel Transitiemanager

(Adviseur Verkeer en Water Management)

Functie omschrijving

Adviseur Verkeer en Water Management

Als adviseur VWM ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan de realisatie in operaties van beleids- en RWS-doelstellingen op het gebied van verkeers-, water- en scheepvaartmanagement. Je kunt daarvoor ingezet worden op een breed spectrum van onderwerpen, op het gebied van verkeer- en watermanagement. Je bent daarbinnen de verbindende schakel binnen VWM en tussen VWM en de verschillende organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat en geeft daarin invulling aan de opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Je vervult een zelfstandig opererende rol en levert daarin (deel)adviezen voor procesonderdelen in de uitvoering (ondersteuning en ontwikkeling) van de operationele processen.

Dit doe je binnen projecten als projectleider of coördinator waarbij je er voor zorgt dat de juiste en kwalitatief goede inbreng wordt (aan)geleverd voor de uitvoering van het operationele netwerkmanagement van Rijkswaterstaat. Ook lever je een inhoudelijke bijdrage aan het formuleren van vraag- en aanbod voor SVM (scheepvaartverkeersmanagement), WM (watermanagement) en WVM (wegverkeersmanagement). Je weet jouw adviezen, producten en diensten met elkaar in samenhang te brengen en te laten aansluiten op het gewenste operationeel effect en resultaat.

Samen met anderen

Je hebt een relevant netwerk en onderhoudt contact met collega’s en met partners binnen en buiten Rijkswaterstaat, waarbij je effectief met hen afstemt. Je weet teams zodanig te begeleiden en te coördineren dat ze optimaal, effectief en efficiënt functioneren. Je bent in staat lokale en regionale initiatieven tot een landelijke opgave te smeden. Je kunt vanuit vraagstelling jouw eigen opdracht formuleren en hebt het vermogen op eigen kracht en vaardigheden projecten op te starten en succesvol verder te brengen. Je stemt zaken af en werkt proactief samen om jouw adviezen en producten succesvol te realiseren en zo toegevoegde klantwaarde te creëren.

Elke dag beter

Je weet met je analytische blik meerwaarde toe te voegen aan de operationele processen. Je werkt binnen de geldende (inter)nationale kaders en afspraken en zorgt dat je daarvan op de hoogte blijft. Je werk is gericht op landelijke samenwerking en resultaat en je weet je cirkel van invloed te vergroten en sturings- en besluitvormingslijnen te benutten. Je bent flexibel in jouw opstelling en aanpak en sterk op samenwerking gericht. Zo werk je actief mee aan een (continue) verbetering van de relevante (operationele) werkprocessen. Je werkt volgens PDCA cyclus en zorgt voor het ontwikkelen, delen en borgen van jouw vakkennis binnen RWS.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
Select & Match
Published at
21.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
908750
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register