Franchise ondernemers werving & selectie (40451997)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ondernemende ondernemers gezocht!!!

Franchise ondernemers werving & selectie

Functiebeschrijving

Zoek jij zelfstandigheid, uitdaging en financiële onafhankelijkheid?

Zit ondernemen je in het bloed? Is uitzenden of arbeidsbemiddeling je passie en wil je meegroeien met een solide organisatie? Dan ben je bij TSF aan het juiste adres. In verschillende regio’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven franchiseondernemers voor je eigen TSF vestiging. We zoeken ondernemers die, met een stevig regionaal netwerk en kennis van de uitzendbranche, de vestiging verder wil uitbouwen. 

Dat doe je uiteraard met passie en vakkennis binnen je eigen vakgebied. Door elke dag met plezier en overtuiging aan de slag te gaan met bestaande en nieuwe opdrachtgevers en ze voortdurend te voorzien van de juiste mensen bouw je de vestiging uit en creëer je je eigen succes.

Vanaf dag één heb je een A-merk kwaliteitsimago en een stevige naamsbekendheid. Bovendien mag je rekenen op professionele back office. Daardoor wordt je veel geregel en gedoe bespaard, ben je nog sneller succesvol en kun je je focussen op dat waar je goed in bent: de dagelijkse business!  Je vindt het leuk om elke dag weer te werken aan de beste versie van jezelf, je team en je opdrachtgevers. 

Als franchiseondernemer bij TSF maak je met jouw eigen uitzendbureau een vliegende start. Voordat je begint heb je al naam gemaakt! Je werkt vanuit thuis of je eigen kantoor.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Voorop staat dat je ondernemend, commercieel en ambitieus bent. Ook beschik je over een groot empathisch vermogen en ben je in staat de mensen waarmee je werkt te inspireren en voor je te winnen.  Daarnaast hebben wij de ervaring dat je nog succesvoller bent als je:

  • HBO werk- en denkniveau hebt.
  • Minimaal 2 jaar in de uitzendbranche werkt.
  • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring in de uitzendbranche hebt.
  • Over leidinggevende ervaring beschikt.
  • Een aantoonbaar netwerk in de regio hebt.

Ben je geinteresseerd of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Monique Huizinga,

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
22.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
909651
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register