Commercieel ondernemer Dordrecht (40557013)

Dordrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Altijd al een eigen arbeidsbemiddelingsbureau willen starten? Vind jij het een uitdaging om de match te maken tussen werkgever en werknemer? Wil jij je commercieel actief inzetten en maximaal ondernemen? Als jij die gedreven ondernemer bent dan zijn wij op zoek naar jou! Samen kunnen we ondernemen in een groeimarkt, huidige groei 10% per maand.

Wie zijn wij?
De Flexibility Groep is in 2006 opgericht en is de eerste franchiseformule met virtuele vestigingen in de uitzendbranche. Inmiddels is Flexibility uitgegroeid tot een bewezen formule met ruim 125 succesvolle franchisenemers in Nederland en België en zes verschillende labels.
Onze ondernemers hebben hart voor het vak en beschikken over jarenlange ervaring. En nog belangrijker: ze hebben korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio. Dankzij de professionele ondersteuning van ons servicekantoor kunnen onze ondernemers al hun tijd en energie stoppen in kandidaten en werkgevers. Kortom, bij Flexibility doet men zaken op een persoonlijke manier en heeft u altijd één aanspreekpunt. Een formule die zichtbaar werkt.
We zijn constant bezig om nieuwe ontwikkelingen te integreren in onze bedrijfsvoering. Niet voor niets is Flexibility genomineerd voor de Franchise Innovatieprijs 2014 van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) en zijn we uit de bus gekomen als meest innovatieve organisatie binnen de uitzendbranche.
Wij zijn momenteel voor Dordrecht eo, maar ook in andere regio's op zoek naar ondernemers die onze groep willen komen versterken. Groei jij met ons mee?

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
InGoedeBanen
Published at
23.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
910573
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register