Consulent Schuldhulpverlenig (40595491)

Zoetermeer  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Consulent Casemanager Schuldhulpverlening

De afdeling Samenleving (120 fte) verzorgt dienstverlening voor burgers en maatschappelijke instellingen van de gemeente Westland op het gehele sociale domein. Het gaat dan om zowel beleid als uitvoering. Beleid op het terrein van cultuur, sport, welzijn, participatie, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op het terrein van zorg en sociale zaken.

Team Participatie is belast met de uitvoering van de Wet inburgering, Wet kinderopvang, re-integratie en participatie, VSV/Leerplicht en schuldhulpverlening. Het team werkt vanuit de locatie Werkplein Westland.


De afdeling Samenleving, team Participatie is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende casemanager schuldhulpverlening.

De casemanager is verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening. Hierbij voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten (bemiddelingen, saneringen) op, denk je met de klant mee over oplossingen in geval van crisis (ontruiming/afsluiting water en energie) en geef je budgetadviezen. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties, onderhoud je  contacten met schuldeisers en budgetbeheer en stel je verklaringen Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) op. Dit alles vanuit de visie van integrale dienstverlening.

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
24.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
910803
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register