Senior Projectondersteuner (ICT) (41046329)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Senior Projectondersteuner (ICT)Senior Projectondersteuner
36 uur

 

Locatie/standplaats

Omgeving Utrecht

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever levert een belangrijke bijdrage op het vlak van Nationale Veiligheid.  De afdeling Informatie en Communicatietechnologie zorgt voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT.  Tevens ontwikkelt zij nieuw functionaliteiten en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en onderhoud.

 

Bedrijfscultuur

Het betreft een overheidsorganisatie, die veel waarde hecht aan het leveren van maatwerk voor hun (interne)klanten. Zij is dan ook zeer dienstverlenend ingesteld. Verder kenmerkt de organisatie zich door een informele cultuur en hebben besluitvormingstrajecten een gedegen karakter.

 

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van verschillende Projecten en Programma’s wordt assistentie gezocht.

Hiertoe assisteer je Project- en Programmamanagers bij het opstellen van planningen en de bewaking ervan. Daarnaast zet je in samenwerking een financiële en projectadministratie op, zorg je voor het opstellen van periodiek projectrapportages.

 

Tevens voorbereiden en notuleren van Project/Programmavergaderingen en het maken van besluitenlijsten. Ook geef je methodische ondersteuning voor Prince2 aan Project/Programmamanagers. Verder zorgdragen voor de bewaking van de richtlijnen kwaliteitsmanagement en risicomanagement. Als laatste bewaak en registreer je resourcemanagement van de projecten of programma’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
01.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
914927
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register