Medewerker Crediteurenadministratie (41369989)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Medewerker Crediteurenadministratie

Functie omschrijving

De afdeling Crediteurenadministratie valt onder de afdeling Financiële Administratie (F&A) van het Directoraat Administratieve Dienstverlening (DAD). De afdeling F&A geeft uitvoering aan het financiële en administratieve beleid van het AMC, binnen de daarvoor gegeven centrale richtlijnen.

Onder de Financiële Administratie vallen de afdelingen Grootboek, Crediteuren, Debiteuren & Cash Management en Projectadministratie. De afdeling Crediteurenadministratie ondersteunt alle AMC-afdelingen met de inkoopfacturen en het kostenregistratieproces, voortvloeiend uit de factuur registratie en bestaat uit 6 medewerkers.

De Functie:
In de functie van Medewerken Crediteurenadministratie werk je nauw samen met verschillende interne afdelingen teneinde een juiste en tijdige registratie van de facturen (kosten) te bewerkstelligen. Je bent verantwoordelijk voor de factuurverwerking, jouw belangrijkste taak is het tijding en juist verwerken van de inkoopfacturen. Verder monitor je openstaande posten en handelt vragen af van interne klanten en leveranciers via de telefoon & mail. Je behandelt complexe innings- en verwerkingsvraagstukken en zoekt foutief verwerkte mutaties uit en verzorgt correcties. Je stelt ouderdomsanalyses op voor leveranciers en controleert openstaande postenlijsten en zorgt voor een juiste en tijdige betaling van de geboekte facturen.

 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Select & Match
Published at
06.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
918984
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register