Verpleegkundige (41992391)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Algemeen verpleegkundige m/v

Afdeling Chirurgie


Profiel
Je bent een gediplomeerd verpleegkundige met minimaal drie jaar recente werkervaring in een perifeer ziekenhuis of één jaar in een academisch ziekenhuis. We vragen dit van je omdat je hier breed en snel inzetbaar moet zijn. Je vindt het leuk om op diverse afdelingen te werken. Jij vindt je weg daar en voelt je snel thuis bij alle verschillende teams. Je pakt de dingen snel op tijdens het inwerken waarbij we je natuurlijk goed begeleiden. Jij ziet werk liggen en schroomt niet om de handen uit de mouwen te steken.

Je werkt zelfstandig en weet wanneer je jouw collega’s om raad moet vragen. Je zet je voor 100% in maar je geeft ook je grenzen aan.

Functie
Select & Match houdt zich bezig met het inzetten van flexibel personeel. Wij hebben onder meer een grote pool van oproepverpleegkundigen in dienst. Deze verpleegkundigen worden voor korte tijd ingezet op diverse verpleegafdelingen als vervanging bij ziekte of voor een aantal maanden op één afdeling als vervanging voor bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof.

Als verpleegkundige van de Select & Match krijg je een flex-aanstelling. Jij vindt het leuk om flexibel te werken. Je richt je eigen leven in en daarbij bepaal je ook graag wanneer en waar jij werkt. Je ziet de voordelen van werken op veel verschillende afdelingen en je houdt van die afwisseling. Maar ook kun je hier ervaren of je jezelf vindt passen bij een bepaald specialisme. En misschien wil je gewoon wel weer eens iets ander dan wat je nu al een tijdje doet en zie je hierin de kans om eens om je heen te kijken.

Als oproepverpleegkundige van Select & Match kom je op verschillende afdelingen en bepaal jij waar jouw toekomst ligt!

Je werkt in dag-, late en nachtdiensten en draagt zelfstandig de eindverantwoordelijkheid voor een aantal patiënten. Ook begeleid je de studenten tijdens je dienst. Het is een leuke afwisselende baan met goede begeleiding.

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
16.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
924873
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register