Docent Scheikunde 1e/2e graad (42341963)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent scheikunde. Deze uren zijn te combineren met de uren scheikunde (+/- 10 p/w) bij Winford Utrecht.
Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 
Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.  Vereiste deskundigheden* Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;* Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;* Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten
Interesse
Reacties kunnen worden verstuurd naar :

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
20.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
928212
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register