Coordinator Sociale Gebiedsteams (42631421)

Nijkerk  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Coordinator Sociale Gebiedsteams

Nijkerk

Organisatie
Nijkerk is een ambitieuze ontwikkelgemeente die de poort vormt naar zowel de Randstad, als de Veluwe. Een gemeente die mag groeien van 40.000 naar 50.000 inwoners. Naast de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen is er een aantal buurtschappen met elk een eigen identiteit, maar ook een natuurgebied, een groot buitengebied met een voornamelijk agrarisch karakter en een aantal aantrekkelijke bedrijventerreinen. Nijkerk is een moderne, ondernemende en klantgerichte organisatie gericht op de toekomst. We vergeten daarbij niet om praktisch en resultaatgericht in te steken. Wij werken eraan dat het prettig blijft in Nijkerk te wonen, te werken, te recreëren en samen te leven

Opdracht
De gemeente Nijkerk is in het kader van het project "Verandering van het Sociaal Domein" gestart met de pilot Gebiedsteams. Er zijn vier domeinbrede gebiedsteams operationeel. Voor twee teams vragen we één coördinator (profiel: verandermanager met kennis van en ervaring in de zorg). Er zijn hoge verwachtingen van de gebiedsteams in het kader van innovatie van dienstverlening, ontschotting (1 huishouden, 1 plan) en integraal werken. Maar ook het doorvoeren van de kanteling om de kosten van de zorg terug te brengen met behoud van kwaliteit.

De coördinator zorgt voor de aansturing van de gebiedsteams, zowel uitvoerend, inhoudelijk als de realisatie van de vernieuwing. Hij of zij signaleert en bespreekt knelpunten en zorgt voor oplossingen. Draagt zorg voor een duidelijke positionering van de gebiedsteams waarbij belangrijke aandachtspunten zijn: de bevoegdheden van de gebiedsteams en het spanningsveld tussen generalisatie en specialisatie.

Kennis en ervaring
•Kennis van de drie decentralisaties en de Wet Passend Onderwijs
•Kennis van de regionale ontwikkelingen in het sociale domein /sociale kaart en de leidende principes
•Kennis en ervaring van het begeleiden van complexe veranderingsprocessen in het sociale domein
•Kennis en ervaring met individuele vraagstukken in de (jeugd)zorg

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
25.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
931290
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register