Docent Verpleegkunde (42749833)

Eindhoven  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Haal jij als docent verpleegkunde het beste uit onze studenten?Ten behoeve van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap, uitstroomrichting Verzorgende IG en MBO-Verpleegkundige, zijn wij op zoek naar docenten Verpleegkunde voor 1 fte (deze vacature kan ook ingevuld worden met 2 x 0,5 fte).
Hoofdtaken zijn:* het verzorgen van het onderwijs;* het begeleiden van studenten in hun leerproces;* het beoordelen van werkstukken, stageverslagen en het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.
Wat vragen we?* HBO verpleegkunde.* Docentenopleiding.* Dient verpleegkundige vaardigheden te kunnen geven.* Ervaring en affiniteit met het onderwijs.* Flexibel inzetbaar/ op dinsdagavond en donderdagavond beschikbaar* Affiniteit met de opleiding Veiligheid en * Vakmanschap/Defensieopleidingen.
Wat bieden we?* Een boeiende functie in een dynamische werkomgeving.* Een prettig werkklimaat in een toonaangevende organisatie waar we in elkaars ontwikkeling investeren ten behoeve van de student.* Een salaris volgens schaal LB van de Cao Mbo; prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
InteresseDeze vacature staat open tot en met vrijdag 3 juli 2015. Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw sollicitatiebrief met CV per mail naar Summa College, ter attentie van Gineke de Laat, medewerker HRM-services,  Vermeld op uw sollicitatie vacaturenummer 4984 en uw achternaam.
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw. W. Ickenroth, manager onderwijs, mail:  Meer algemene informatie is te vinden op www.summacollege.nl.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
26.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
932189
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register