Franchise ondernemers werving & selectie (42983645)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Franchisenemer worden

Franchise op zijn best bij Select & Match

Select & match legt de lat hoog

Werving & Selectie is ons vak. Dat doen we goed. En eigenlijk beter dan anderen, vinden we. In onze dienstverlening* leggen we de lat hoog. gefocust op de perfecte match. Integer in onze operatie, met oog voor opdrachtgever en kandidaat. Koersend op een hoge klanttevredenheid.

Ambitieus en professioneel

Wij zijn een ambitieuze oprganisatie met een ambitieuze doelstelling. Een landelijk netwerk opbouwen met 60 franchisenemers. Binnen een tijdbestek van 2 jaar. Daarvoor spannen wij ons in. Een netwerk, dat plaatsbiedt aan zelfstandige ondernemers die hun eigen business runnen. Gedreven mannen en vrouwen. Bewezen zakelijke netwerkers. professionals, die onze kwaliteitsnaam kunnen dragen. Alleen de allerbeste.

Ons succes is jouw succes!

Select & Match hanteert een uitgekiende formule. Worden wij franchisepartners, dan ondersteunen wij jou met een uitgebreid pakket aan diensten en faciliteiten. In ruil voor een financiële bijdrage, voornamelijk winst gerelateerd. Wij zijn gericht op een lange-termijn samenwerking, waarin alle partijen profiteren. Een absolute win-win. Een gedeeld succes.

Is het starten van een eigen werving & selectiebureau iets voor jou? Lees dan verder of jij matcht met het franchiseprofiel van select & match. Wil je liever een persoonlijke toelichting, bel of mail ons voor een afspraak.

Jouw profiel

  Franchisenemer bij Select & match - jouw profiel

Een organisatie van professionals, voor professionals

Select & Match. Een naam in Werving & Selectie, die staat voor een uitstekende match. Een businesspartner die haar klanten meer dan tevreden stelt. Een professionele organisatie waar je professionele collega's ontmoet. dat streven wij na tot in onze poriën. Daarom zijn wij succesvol. En daarom zoeken wij alleen de allerbeste franchisenemers!

Jouw profiel

Ondernemen zit in je bloed. En anders wel het verkopen. commerciële kansen zie je en benut je als geen ander. je beschikt over durf en initiatief. En doorzettingsvermogen is een bewezen feit. Het zijn eigenschappen waarmee je inmiddels een succesvolle loopbaan hebt gerealiseerd. Als accountmanager of als ondernemer. Of als bemiddelaar, maar dat is geen must. dat je een zakelijk netwerk hebt verworven, en er je voordeel mee kunt doen. Voor jou geen vraag, maar een weet.

Herken jij je in deze kwaliteiten? En wil jij je als franchisenemer verbinden aan een ambitieus merk? Bekijk dan het overzicht met alle functie-eisen.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
Select & Match
Published at
01.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
934838
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register