Docent Biologie 2e graad (43332963)

Almelo  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor volgend schooljaar komen wij graag in contact met enthousiaste docenten VMBO Biologie. Ben jij die docent die in staat is om leerlingen op individueel niveau enthousiast en vakkundig te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou:
Bevoegd Docent Biologie (1,0 fte, Almelo)

FunctieomschrijvingAls docent Biologie binnen AOC Oost is je hoofdtaak het geven van onderwijs op vmbo-niveau en het verzorgen van de begeleiding van leerlingen/studenten. Daarnaast lever je voorstellen m.b.t. de vakinhoudelijke invulling op basis van het centrale toetsbeleid.
Naast het docentschap wil AOC Oost jouw vakspecialistische kennis gebruiken om het onderwijs en de begeleiding te optimaliseren. Door deel te nemen aan werkgroepen die nieuwe lesmethodieken ontwikkelen, nieuwe vormen van begeleiding bedenken en nieuwe leermiddelen introduceren draag je direct bij aan onderwijsvernieuwingen.
FunctietakenAls docent pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe naar de behoefte van de leerlingen. Je begeleidt de leerlingen zodanig dat zij zelfstandig leren leren en je adviseert de leerlingen over de studieloopbaan, zodat zij de juiste keuze kunnen maken voor een beroep of vervolgstudie.
Kennis* Affiniteit met de doelgroep (vmbo-leerlingen);* Opleiding tot docent Biologie (bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo);* Kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken.
Vaardigheid* Coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen en/of van onderwijsassistenten en instructeurs; * Organiserende en communicatieve vaardigheden;* Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en lesmethodieken.
Meer informatieVoor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ine Markerkink (Teamleider) via telefoonnummer .
InteresseJe sollicitatiebrief en cv kun je tot en met zondag 21 juni 2015, o.v.v. “sollicitatie docent Biologie", sturen naar:

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
05.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
937877
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register