Interim Productieleider Verpakken (43580633)

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

In deze interim productieleider functie ben je mede verantwoordelijk voor het juist en volledig laten verlopen van de productieplanning tegen minimale kosten en afgesproken kwaliteit. Je bent in staat de medewerkers aan te sturen en te motiveren en je weet optimaal gebruik te maken van hun kennis en kunde.

Als teamleider ben je samen met de andere productieleider verantwoordelijk voor de productieprocessen en het realiseren van de productieplanning, waarbij rekening gehouden dient te worden met vastgestelde normen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en productiviteit. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de HACCP- voorschriften en het nastreven van de bedrijfsdoelstellingen. Je streeft hierbij continu naar efficiency verbetering. Ook zorg je voor verbetering van de werkmethoden en –systemen in de productie en heb je oog voor kwantiteit en kwaliteit

Je zult direct leiding geven aan 15-20 personen. In totaal zijn er ca. 150 medewerkers, waar je indirect leiding aan geeft. Je rapporteert aan de plantmanager die eindverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Morgan Green
Published at
09.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
940706
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register