Verpleegkundigen (44553950)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Verpleegkundigen Flexpool

‘‘Kleurrijke omgeving voor verpleegkundige professionals?"

Wij zijn
Een zelfstandige thuiszorgorganisatie, voor thuiszorg, huizen en zorghotels. 

We hebben een kleurrijke visie op zorg: wij vinden dat zorg persoonlijk moet zijn. Je helpt mensen thuis in hun eigen, vertrouwde omgeving. Thuis de plek waar mensen helemaal zichzelf kunnen zijn. Alleen, met familie, vrienden of bekenden. We ondersteunen met goede betrouwbare zorg, zo mogelijk in de eigen taal.

Diversiteit is onze kracht. Ons team bestaat uit zorgprofessionals en deskundigen van verschillende afkomst. We kijken verder dan alleen de zorg. Zo hebben we personeel in dienst die ook het Turks, Arabisch of Berbers beheersen.

We vormen hiermee een kleurrijke organisatie en dit maakt ons anders dan andere zorgaanbieders.
Je werkt in een team met eigen verantwoordelijkheden om te zorgen voor inzet naar wens en behoefte. Indien nodig werk je ook bij klanten in een andere wijk.

Jouw functie

Als Verpleegkundige lever je een bijdrage aan de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van autochtone en allochtone (voornamelijk Turkse en Marokkaanse) klanten. Je geeft begeleiding en voorlichting aan klanten en geeft instructie aan collega’s over verpleegkundige handelingen. Vanuit deze rol fungeer je als zelfstandig deskundige. Het observeren, rapporteren, aanvragen doen bij CIZ en het signaleren van andere zorgbehoeften maken onderdeel uit van je takenpakket. Je werkt conform een rooster dag- avond- en weekenddiensten. Op deze manier helpen we onze klanten om langer hun eigen leven te leiden. Hiervoor hebben zij een ander nodig. Jij bent die ander!

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
Select & Match
Published at
22.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
949517
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register