Docent Scheikunde (44541270)

Breda  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Scheikunde

PROVINCIE: Brabant
 
LOCATIE: Breda 

OMSCHRIJVING SCHOOL

Het Gymnasium is een categoriale school voor gymnasiaal onderwijs. De uitgangspunten van de school staan hieronder omschreven. Het  Gymnasium staat voor kwaliteit in Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs. Onze opleiding biedt de beste basis voor het tertiair onderwijs.

De vorming moet leiden tot de ontwikkeling van een open, kritische, tolerante en zelfstandige instelling ten aanzien van de omgeving, vanuit de gedachte dat eenieder verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag.

Het Gymnasium kiest, met het onderwijs in de klassieken, een historisch filosofisch perspectief, in de overtuiging dat kennis van en inzicht in de ontwikkeling van de westerse cultuur van wezenlijk belang zijn voor het behoud van democratische en humanitaire waarden, die elementen dienen te blijven bij het bouwen aan een waardevolle en veilige toekomst.

Het Gymnasium is een categoriale en relatief kleine school met aandacht voor de intelligente leerling. Leerlingen, ouders en personeel vormen een gemeenschap, waarin mensen met zeer verschillende achtergronden zich thuis voelen, omdat men respect en aandacht heeft voor elkaar.

Het Gymnasium wil een kader scheppen waarin intellectuele, culturele, creatieve en sociale talenten van de leerlingen zoveel mogelijk tot hun recht kunnen komen. Het Gymnasium is een school waar iedereen zichzelf kan en mag zijn, vanuit een grondhouding van eigen verantwoordelijkheid.

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
22.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
949628
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register