Docent Tandartsassistent (44896110)

Leiden  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

ID College is voor het domein Gezondheidszorg voor de locatie Leiden
Docent Tandartsassistent (0,2 fte)

Korte beschrijving van de functieDe docent stuurt het onderwijsleerproces van studenten aan, levert een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen en aan het ontwikkelen en uitvoeren van contractactiviteiten. Binnen het primaire proces kent ID College: Directeuren, Adjunct-directeuren, teamleiders, docenten expert, docenten ontwikkelaar, senior docenten, docenten, instructeurs en onderwijsassistenten. Het domein Gezondheidszorg is gevestigd in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leidschendam en Woerden.
Resultaatgebieden-       Stuurt het leerproces en geeft een aanzet tot het leren;-       Draagt bij aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en de afstemming van lessen;-       Initieert, in overleg met de leiding, incidentele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten;-       Geeft, in voorkomende gevallen, sturing aan kleinschalig overleg en aan projecten binnen de onderwijsinstelling;-       Is actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en -didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau;-       Levert een bijdrage aan het ontwikkelen en uitvoeren van contractactiviteiten.
Functie-eisen-       Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;-       Relevante lerarenopleiding 1e of 2e graads of vergelijkbaar niveau;-       Theoretische en praktische vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische kennis en vaardigheden;-       Ervaring als docent in het betreffende vak, bij voorkeur binnen het MBO onderwijs.
CompetentiesVoor de taken als docent zijn (voor zover niet afgedekt door de bekwaamheidseisen uit de Wet BIO) bij voorrang de navolgende competenties noodzakelijk: Resultaatgerichtheid, Individugericht leidinggeven, Omgevingsbewustzijn, Samenwerken, Zelfontwikkeling, Flexibel gedrag, Sensitiviteit, Leervermogen.
ArbeidsvoorwaardenOp de functie is de CAO MBO van toepassing. Afhankelijk van leeftijd en ervaring zal inschaling in schaal (LB) plaatsvinden (maximaal € 3823,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking).
Verder biedt ID College o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:-       Eindejaarsuitkering van 8,33% -       Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;-       Bijdrage aan ziektekostenverzekering;-       30 vakantiedagen
VragenIndien u vragen heeft over deze vacature kunt u die stellen bij mevrouw Mevr. M. van der Valk, management- en projectassistente voor het domein Gezondheidszorg, tel: .
SollicitatieWilt u solliciteren naar bovenstaande vacature stuur dan een mail naar : De sluitingsdatum voor de procedure is 17 juli 2015. Alleen sollicitaties die uiterlijk 17 juli 2015 via onze website binnen komen, worden meegenomen in de selectieprocedure.
ProcedureIn vervolg op uw sollicitatie wordt u uitgenodigd voor een gesprek. De selectiecommissie zal bestaan uit de Teamleider en mogelijk een docent uit het betreffende team.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
24.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
951790
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register