IC Verpleegkundige (45157124)

Uden  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Gespecialiseerd verpleegkundigen CCU

Voor de Zorgkern Cardiologie zoeken wij per direct voor de afdeling Coronary Care Unit (CCU) en Eerste Hart Hulp (EHH) meerdere gespecialiseerd verpleegkundigen voor de flexpool voor 8 uur tot 36 uur gemiddeld per week.

Het team
Op de afdeling EHH en de CCU werken gespecialiseerd verpleegkundigen. Zij worden ondersteund door een doktersassistent en een afdelingsassistent. De CCU bestaat uit 11 bedden en heeft een hoge turnover. Het Hartcentrum biedt kwalitatief hoogwaardige zorg op het gebied van cardiologie.

 

De afdeling heeft, mede door innovatieve technieken, een grote diversiteit aan patiëntengroepen en zorgprocessen zijn hier voortdurend in beweging. De afdeling EHH bevat 12 bedden. Het is een dynamische afdeling en biedt kortdurend opvang/behandeling aan cardiologische patiënten. Beide afdelingen zijn gevestigd op locatie Molengracht.

De functie
De taak van de gespecialiseerd verpleegkundige is het verlenen van kwalitatief hoogwaardige verpleegkundige zorg bij patiënten met een dreigende of aanwezige ernstige stoornis van één of meer vitale functies. Daarnaast assisteren zij behandelaars bij onderzoeken, behandelingen en ingrepen.

 

Als gespecialiseerd verpleegkundige op de hartbewaking geeft u zorg aan patiënten op de Eerste Hart Hulp of de CCU-unit. U participeert in het reanimatieteam. Als gespecialiseerd verpleegkundige bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van zorg aan patiënten met complexe zorgbehoefte. U geeft daarnaast begeleiding aan studenten en werkt mee aan ontwikkeling en professionalisering van het team. Er wordt een groot beroep gedaan op uw professionele inbreng, flexibiliteit en creativiteit.

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
28.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
953939
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register