Medium Care Verpleegkundige op MC-RCU m/v (46020024)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Medium Care Verpleegkundige op MC-RCU m/v

Afdeling
Medium Care/RCU Interne Geneeskunde


Profiel
Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen in het bezit van een MC-diploma met bij voorkeur een jaar werkervaring op een Medium Care afdeling. Heb je echter ervaring op een andere afdeling waar zorg op medium care-niveau geboden wordt, zoals bijvoorbeeld de afdeling Recovery, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Functie
De afdeling Medium Care/RCU Interne Geneeskunde maakt deel uit van de divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD) en er werken in totaal ruim 25 vaste medewerkers. MC/IC-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden werken nauw met elkaar samen.

De Medium Care dient als ‘step-up’ functie voor patiënten vanaf de Spoedeisende Hulp of een reguliere zorgafdeling, en heeft een ‘step-down’ functie voor de Intensive Care. Er is op deze afdeling veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is ruime aandacht voor scholing.

Naast het Medium Care gedeelte biedt de afdeling plaats aan patiënten die chronisch beademd worden en om verschillende redenen een periode klinisch moeten worden opgenomen (RCU). De combinatie van deze specialismen binnen één afdeling is uniek in Nederland en de afdeling is ook nog volop in ontwikkeling. De komende tijd zal worden uitgebreid van in totaal 6 naar maximaal 15 bedden.

Als MC-verpleegkundige verleen je zorg aan alle patiënten die op deze afdeling worden opgenomen. Omdat de afdeling in ontwikkeling is, zoeken we specifiek naar kandidaten die het leuk vinden om bij te dragen aan verdere ontwikkeling, groei en professionalisering. We hebben een prettig team dat hecht aan open communicatie en persoonlijke inbreng.

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
09.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
962604
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register