Docent Schoonheidsverzorging (46062064)

Eindhoven  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Summa Uiterlijke Verzorging heeft een vacature docent Schoonheidsverzorging voor 0,8 fte. Als docent leg je een link tussen jouw vakgebied en de beroepsopleiding, zodat studenten op een voor hen boeiende en natuurlijke manier het vak Schoonheidsverzorging leren. Je creëert een veilige, plezierige en stimulerende omgeving: studenten komen fluitend naar je les. Met een zesje ben je niet tevreden als je weet dat de student meer in zijn mars heeft: je weet de studenten zodanig te stimuleren en te motiveren, dat ze een persoonlijke topprestatie halen. Je haalt het beste uit de student.
Wat vragen wij van je?* Je weet je enthousiasme voor je vak over te brengen op je studenten en bent communicatief sterk;* Je weet wat er bij de student speelt en motiveert ze om persoonlijke topprestaties te leveren; * Je investeert in je eigen ontwikkeling; * Je bent zelfstandig en je kunt in teamverband werken; * Je hebt kennis van en inzicht in competentiegericht onderwijs; * Je hebt ervaring met loopbaanbegeleiding en het geven van praktijklessen; * Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo-lerarenopleiding en blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen in je vakgebied. 
Wat hebben we te bieden?* Boeiend werk in een team, waarin je samen verantwoording neemt voor de uitvoering van onderwijs; * Een prettig werkklimaat in een toonaangevende organisatie waar we in elkaars ontwikkeling investeren ten behoeve van de student; * Een salaris volgens de Cao MBO schaal LB (maximaal € 3.823,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling); * Een tijdelijk contract van 24 augustus 2015 tot 1 maart 2016 via Randstad Payroll Direct, i.v.m. zwangerschap van een collega. 
Wil jij het beste uit onze studenten en jezelf halen?Mail dan vóór 15 augustus een sollicitatiebrief met CV naar Corina van Dorp. Haar mailadres is  Zet op je sollicitatie het vacaturenummer DMP4988. Wil je eerst informatie, bel dan met Joanne Lankhuijzen, teamleider, telefoon .

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
10.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
962678
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register