Franchisenemer Technisch Uitzendbureau (48209632)

Gorinchem  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De aantrekkende arbeidsmarkt is volop in beweging. Technify zoekt daarom ondernemers voor flexibel technisch personeel !
Voor verschillende divisies van Technify zoeken wij enthousiaste ondernemers die middels facilitering van de Flexibility Groep zelfstandig een vestiging starten in de flexibele arbeidsmarkt. De Flexibility Groep heeft met meer dan 100 vestigingen binnen de flexibele dienstverlening de kennis, kunde en capaciteit om samen met iedere franciseondernemer succes te boeken.
Technify is het technische label van de Flexibility Groep en naast onze bestaande ondernemers van Technify vraagt de markt naar meer!

Wij zoeken daarom per direct franchise ondernemers die een succes willen gaan maken van de volgende labels in zijn of haar regio van MBO t/m Universitair niveau:
- Technify Bouw en Infra
- Technify WTB & Industrie
- Technify Offshore
- Technify ICT

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?
In jouw Technify specialisme weet je een netwerk op te bouwen/te onderhouden waarbij je vraag en aanbod van opdrachtgever en kandidaat bij elkaar brengt.
Het verdienmodel van jouw eigen bedrijf, jouw franchiseonderneming, vind je terug in de marge die je in al je je uurtarieven kan organiseren.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
13.09.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
983827
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register