Verandermanager / Projectleider (78861689)

Hoek van Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

DMS

Description

Digitalisering project
De aanpak en de resultaten
Wij breiden ons digitale aanbod van producten uit in combinatie met het digitaliseren van de processen van onze front- en backoffice. De inrichting moet optimaal aansluiten bij de wensen en behoefte van de eindgebruiker en de toegang tot onze digitale producten en diensten moet zo laagdrempelig mogelijk zijn. Digitaliseren voor de korte termijn betekent het optimaal benutten van onze bestaande ICT middelen en ICT-architectuur. Op de (middel)lange termijn worden al onze processen zaakgericht ingericht, conform de landelijke standaarden.
Er wordt gewerkt met projectcontrol. Dit betekent dat u gebruik maakt van de standaard formats, projectondersteuning en middelen en dat de rollen en taken zijn belegd. Hierbij doorlopen we vier projectfasen: startfase, planningsfase, uitvoeringsfase, afsluitingsfase.
Binnen het team werkt u samen met een I-adviseur, de projectportfoliomanager en een team van vakspecialisten.
Uw projectopdracht
U zorgt ervoor dat uiterlijk 1 juli 2017 in de door ons geïnventariseerde processen gewerkt wordt met het Document Managementsysteem (DMS) Corsa en specifiek zorg draagt voor: Digitale post, Digitale postroutering en Digitale (zaak) dossiers). De processen verschillen in hun digitaliseringsniveau. Hierdoor kunnen de activiteiten per proces verschillen, maar is uw doelstelling per proces zoals hiervoor genoemd.

Uw project scope
U zorgt ervoor dat alle geïnventariseerde processen de transitie maken van papierintensief naar digitaal werken.
Projectdoelstellingen
Het projectdoel is 24 tot 30 papier-intensieve processen om te vormen tot digitale processen. Hierbij worden de papieren document direct bij binnenkomst digitaal gemaakt en de papieren documenten voor (tijdelijk) eigen gebruik tenminste digitaal opgeslagen in een gestructureerde en duurzame opslag in ons DMS.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
30.08.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1194590
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register