Profileimage by Diana Griza Copywriter from

Diana Griza

available

Last update: 06.11.2020

Copywriter

Graduation: Tehnician in turism
Hourly-/Daily rates: show
Languages: English (Limited professional) | French (Full Professional) | Romanian (Native or Bilingual) | Russian (Full Professional)

Skills

Ma numesc Griza Diana. Detin cunostinte in domeniul competentelor digitale, printre care se enumera Word, Power Point, Publisher, etc. 
Sunt pasionata de limbile straine, cum ar fi: engleza, franceza si rusa. Imi place foarte mult sa scriu articole, sa editez coperte, sa fac traduceri din si intr-o limba straina. De la 14 ani am inceput a scri romane, printre care cele mai reusite ale mele sunt  Femeia pe care o iubesc, Gemenele, Visele devin realitate, Ochii din umbra. Foarte recent am inceput a scri o carte, pe care am intitulat -o  Lectiile de viata ale Dianei , cartea respectiva va contine mai multe capitole pe care ulterior le-am dat denumirea de  talon, iar fiecare talon va avea titlul sau, in care voi povesti lectii de viata pentru dezvolarea fetelor tinere, preluate din experienta mea proprie. 
Cartea va contine lectii de viata legat de studii, iubire, dezvoltare psihologica, frumusete, calatorii, etc. 
In ultimul an de liceu am realizat un proiect in Word despre o destinatie turistica in Romania, in care am abordat toate punctele necesare din punct de vedere turistic in vedere executarii un itinerariu. Destinatia aleasa a fost Sighisoara. La acest proiect, am prezentat principalele unitati hoteliere din Sighisoara, principalele unitati de alimentatie, obiective turistice ce pot fi vizitate, traseul, iar la final am facut o analiza de pret a tuturor cheltuielilor, in urma carora am stabilit pretul unei excursii. 
In ceea ce tine de limbile straine, am participat la olimpiada raionala la limba franceza in Republica Moldova, posed cunostinte vaste in traducerea si editarea textelor din si in franceza, sunt avansate in limba si literatura rusa, si detin cunostinte in engleza.

Project history

Local Availability

Only available in these countries: Romania
Profileimage by Diana Griza Copywriter from Copywriter
Register