Lead Mechanical Engineer

Amsterdam  ‐ Onsite

Keywords

AutoCAD Autodesk Inventor Recruitment Vault (Revision Control System) Navisworks

Description

Wij zoeken een gedreven Lead Mechanical Engineer om ons groeiende Engineering team te versterken. Als Senior of Lead Mechanical Engineer krijg je de kans om niet alleen je technische vaardigheden toe te passen, maar ook een cruciale leidende en coördinerende rol te vervullen. Wil jij bijdragen aan het verzekeren van energie voor onze klanten? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat je gaat doen:
  • Als Lead Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ondersteunen op het gebied van werktuigbouwkunde voor hoogwaardige noodstroomtoepassingen. Je bent betrokken bij het volledige proces, van ontwerp tot productie, waarbij je werkt aan motor- en generatorsets, en complete installaties. Dit omvat het ontwerpen van staalconstructies, brandstof-, koel-, en ventilatiesystemen. Daarnaast speel je een cruciale rol in het motiveren, coachen en leiden van het team van engineers.


Jouw profiel:
  • Je bent een proactieve en zelfstandige professional met een passie voor techniek en leiderschap. Je bent een teamspeler die graag samenwerkt en een creatieve denker die klantspecifieke oplossingen kan bedenken. Je kunt goed werken onder druk en behoudt daarbij altijd je focus op de gestelde doelen.


Wat we van je verwachten:
  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde.
  • Woonachtig in Nederland
  • Nederlands sprekend
  • Minimaal 2 jaar ervaring als senior en/of lead mechanical engineer, bij voorkeur met machinebouw en kennis van diesel- en generatortechniek, brandstof-, koel-, en ventilatiesystemen.
  • Ervaring met softwareprogramma's zoals Inventor, Vault, Navisworks en AutoCAD.
  • Kennis en ervaring met projectmatig werken.


Wat wij bieden:
  • Bij ons vind je een uitdagende en zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je komt terecht in een team waar aandacht voor elkaar vanzelfsprekend is. Daarnaast bieden we een competitief salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.


Interesse?
  • Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team van enthousiaste professionals die dagelijks mooie resultaten boeken!


Darwin Recruitment is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
07/2024
Duration
01-07-2025
From
Darwin Recruitment
Published at
07.06.2024
Project ID:
2759341
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register