SAP CRM Consultant

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Op het moment zijn wij voor een van onze klanten op zoek naar een Sr. SAP CRM Consultant voor een langdurig contract in de regio Arnhem.

Als Senior SAP CRM Consultant ben je de inhoudelijke deskundige die verantwoordelijk is voor de (verdere) ontwikkeling en onderhoud van SAP binnen de bedrijfsonderdelen. Daartoe voer je een combinatie van project- en beheer werkzaamheden uit. Je volgt de marktontwikkeling, ontwikkelt en onderhoudt je netwerk binnen en buiten de organisatie, werkt samen met verschillende disciplines en vertaalt externe ontwikkelingen naar bedreigingen of kansen voor de organisatie.

Verantwoordelijkheden:

-Je analyseert en denkt actief mee over het business proces en het gebruik van de applicaties en adviseert de business daarbij over nieuwe mogelijkheden, optimalisaties, en de kosten.

-Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van één of meer applicaties en daarmee de bedrijfsprocessen die deze ondersteunen. Hiertoe bied je tweedelijnsondersteuning, lost incidenten zo snel mogelijk op en ben je verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van changes.

-Je bent verantwoordelijk voor het mappen van business requirements naar functionele eisen over verschillende applicaties heen en vertaalt deze concreet naar systeem requirements.

-Je stelt functionele-, unit- en/of systeemintegratietesten op, voert ze uit, interpreteert de bevindingen en rapporteert hierover. Je maakt hierbij gebruik van gestructureerde testmethoden.

Gevraagde kennis en ervaring:

-Een afgeronde HBO opleiding;

- Een brede kennis van SAP en daarmee specialist van meerdere van de volgende modules; SD, MM, CS, QM en SMP.

-Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in SAP implementatietrajecten en beheerorganisaties;

- Je hebt ervaring opereren op tactisch- & operationeel niveau.

Bent u geinteresseerd in bijgaande functie, reageer dan met een korte motivatie en een recent CV.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
01.12.2015
Project ID:
1029531
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register