Informatieanalist (111406435)

Eindhoven  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functieomschrijving
Als Informatie Analist inventariseer je de eisen en wensen vanuit de business voor aanpassingen op de Mainframe en Client / Server systemen en processen. Deze wensen vertaal je vervolgens naar het juiste niveau van functionele ontwerpen klaar voor verdere implementatie door de ontwikkelaars.
Je analyseert de huidige systemen en processen en komt met verbeteringsvoorstellen voor een optimale systeeminzet, voor nu en in de toekomst.

Voor de informatie analyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en gereedschappen, zodat een goede overdracht, inbedding in de organisatie en documentatie gegarandeerd wordt.
Naast het opstellen van de functionele eisen ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van testscenario’s en eventueel toetsen / acceptatietesten van door het team gebouwde oplossingen. Je rapporteert aan de projectmanager of rechtstreeks aan de informatie manager.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO en/of Academische opleiding. Je bent vertrouwd met mainframe en Client / server systemen en applicaties. Je bent sterk analytisch en bent in staat om business vragen te vertalen in optimale systeemoplossingen. Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt. Met deze eigenschappen ben je goed in staat om in een dynamische en veeleisende omgeving de belangrijke zaken van de minder belangrijke te scheiden. Bewezen ervaring op het gebied van Requirements Engineering en Informatie Analyse is een vereiste, evenals relevante ervaring met Cobol en Mainframe.
Je kunt zowel zelfstandig als in (project)teamverband werken. Ook het zelfstandig managen van (kleine) projecten kan tot jouw takenpakket behoren. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
12.05.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1342050
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register