IT Business Consultant

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor internationale marktleider ben ik op zoek naar een Business Consultant. Als Business Consultant ben je bezig met het een programma om een digitale transformatie van de mid- en backoffice te realiseren. Dit programma behelst de volledige digitale transformatie van het gehele service delivery landschap. Heb je ervaring met grote digitale transformaties en klinkt dit interessant? Lees dan snel verder en reageer.

Jouw rol

Verder ben je bezig met een transformatie in 'way of working' ten behoeve van het behalen van Operational Excellence doelstellingen. Hier heb je als Business Consultant een belangrijke rol; De processen en besturing moeten ingericht zijn om deze doelstellingen te behalen waarbij systemen en data hier in ondersteunen, en kennis, ervaring, en gedrag van managers en medewerkers gericht is op sturen op prestatie en continu verbeteren.

Verantwoordelijkheden

· Begeleid je de (nieuwe) procesketenlead en procesketenteams in de inrichting en uitvoering van effectieve en efficiënte besturing. Eveneens faciliteer je de As Is analyses en To Be ontwerpen van de processen in de procesketen. Deze To Be ontwerpen omvatten eveneens de bijbehorende KPI's, rollen en verantwoordelijkheden (RACI's), business requirements, en leverafspraken. Eventuele benodigde wijzigingen t.b.v. implementatie worden i.o.m. het programmateam opgepakt.

· Het formuleren van een visie op basis van weinig informatie of vastomlijnde opdracht. In plaats van terugkijken ben je visionair in een complexe digitale transformatie omgeving. Je toont leiderschap en bent zelfredzaam in een situatie waarbij je veel op afstand werkt.

· Je fungeert als de rechterhand van de procesketenlead en je neemt de relevante business rollen (o.a. proces analist en continu verbeteraar) aan de hand mee. Je neemt de lead in de werkzaamheden t.b.v. de As Is analyse en To Be ontwerpen en zal zelf procesworkshops met stakeholders uit het gehele bedrijf faciliteren en waar nodig een coördinerende rol oppakken t.a.v. verbeterprojecten om de procesketenlead in de opstartfase te ontzorgen.

· Verder speel je een actieve rol in het vormgeven van standaardprocessen en kennisoverdracht binnen het gehele programma.

Profiel

· 5+ jaar in een vergelijkbare functie.

· Ervaring met Operational Excellence implementaties.

· Ervaring met coaching/training van medewerkers met name ten aanzien van Lean en change management.

· Ervaring met het managen van stakeholders op verschillende niveaus binnen een organisatie.

· Ervaring met grote digitale transformaties.

· Je bent woonachtig in Nederland en spreekt ook Nederlands.

Aanbod

· Uitdagende werkomgeving binnen een internationale marktleider.

· Grote complexe IT omgeving.

· Je bent onderdeel van een grote digitale transformatie.

Solliciteer nu

Mocht je interesse hebben in de functie van IT Business Consultant druk dan op solliciteren en neem contact op via of via .

Darwin Recruitment is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
04/2022
Duration
12 months
From
Alex Hevey - Darwin Recruitment
Published at
19.03.2022
Project ID:
2345759
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register