Software Salesconsultant IT (49603933)

Sittard  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie. Als die informatie goed gebundeld wordt en op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld, ontstaat er kennis die organisaties kunnen gebruiken om een concurrerende voorsprong te creëren én te behouden. Met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring in de ICT-dienstverlening is onze opdrachtgever een belangrijke partner voor organisaties in het publieke en semi publieke marktsegment. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn een belangrijke basis in hun samenwerking.

Ter uitbreiding van het salesteam zijn wij op zoek naar een gedreven Salesconsultant/Accountmanager die bekend is met salestrajecten van business software binnen het (semi) publieke domein. De focus ligt op onderwijsorganisaties, veiligheidsregios, zorginstellingen en waterschappen.

Functie omschrijving:
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het onderhouden en doorontwikkelen van uw klantenportefeuille binnen de Business unit Segments. Vanuit een businessplan deelt u uw accounts in op basis van omzetvolume en het verwachte groeiscenario. Tevensstelt u per account een accountplan op met uw doelstellingen, te volgen strategische koers, gerichte activiteiten en een tijdsplanning.
U bent in staat om de klantbehoefte in kaart te brengen en dit vervolgens individueel en in teamverband te matchen met onze standaard oplossingen zodat duidelijk wordt wat de concrete bijdrage van ons is voor onze opdrachtgevers.
U onderhoudt hiertoe contacten op diverse niveaus binnen de betreffende organisaties.
U voert accountgesprekken met de juiste DMU, verzorgt presentaties en brengt offertes uit.
Ook bent u betrokken bij aanbestedingen.
Binnen de eigen organisatie weet u de juiste mensen te mobiliseren om aan de klantwens te voldoen.
U waarborgt en bewaakt de klanttevredenheid, die onze opdrachtgever regelmatig toetst d.m.v. een imago-onderzoek. Middels managementrapportages draagt u zorg voor een adequate tussentijdse bijsturing.
U bent een gedegen sparringpartner voor de Business Unit Manager als het gaat om de doorontwikkeling van accounts en productenportfolio.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
07.10.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
996450
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register