Functioneel Applicatiebeheerder ERP

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Op het moment zijn wij voor een van onze klanten op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder ERP voor een traject met een duur van minimaal 6 maanden met een optie tot verlenging in de omgeving Nijmegen.

Als applicatiebeheerder ERP ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van IFS (het ERP-systeem van de organisatie

Verantwoordelijkheden:

-Jij zorgt dat incidenten opgelost worden, je voert service requests uit (gestandaardiseerde diensten) en je voert standaard wijzigingen door.

-Je bereid niet standaard wijzigingen van IFS voor, voert deze uit, test deze en zet ze over naar de productieomgeving. Dit Depending On Experience je in samenwerking met functioneel beheerders en/of business analisten.

-Je werkt samen in een virtueel team dat ERP binnen de organsatie ondersteund. Dit team bestaat uit 4 applicatiebeheerders, 2 functioneel beheerders en 4 business analisten onder leiding van 1 team

Gevraagde kennis en ervaring:

- Je hebt ervaring met het werken in een beheeromgeving en de processen in deze omgeving zoals incident-, problem- en changemanagement.
- Je beschikt over meerdere jaren ervaring met het schrijven en lezen van SQL statements en bent in staat om complexe queries te maken.

- Je hebt ervaring met het maken van rapportages over incidenten, problems en changes.

Kevin J Bruining

Resourcer

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
08.11.2015
Project ID:
1015549
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register