Ketentester mainframe

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

KETENTESTER - AMSTERDAM - 7 MAANDEN - MAINFRAME - ZOS/Cobol - XSB- ALM - UFT
KEY SKILLS: KETENTESTER - MAINFRAME - ZOS/Cobol - XSB- ALM - UFT

Voor een van onze klanten is Amoria Bond op zoek naar een ketentester om een contract aan te gaan tot Oktober (7 Maanden) in Amsterdam met een grote kans op verlenging. De klant is op zoek naar een ketentester die ervaring heeft met de integratie van gehele testketents die bestaan uit een aantal koppelingen, systemen en testgevallen. Het is vooral belangrijk dat de diverse testen met elkaar worden afgestemd binnen de diverse afdelingen. Hier is een belangrijke rol weg gelegd voor de ketentester.

Het doel van het project is om een werkende keten te maken in de testomgeving en de acceptatieomgeving.

De Ketentester zal werkzaam zijn op een ZOS/Cobol Mainframe omgeving. Het is gewenst als de Ketentester kan werken met XSB en koppelingen.

Daarnaast is het belangrijk dat de Ketentester makkelijk communiceert, omdat hij met diverse partijen zal moeten praten om de afstemming binnen de keten goed te laten verlopen. De ketentester zal diverse applicaties binnen een keten moeten testen.

Het is een pre als de ketentester ervaring heeft met ALM en UFT. Deze tools worden gebruikt binnen de organisatie.

KEY SKILLS:

* Ketentester
* Mainfram
* Cobol-Zos
* XSB
* ALM
* UFT

Bent u de ketentesert waar Amoria Bond naar op zoek is? Stuur dan uw CV naar : (see below)

We will endeavour to respond to your application ASAP. However, there may be times when it is not possible to reply to all applications, due to high volumes of enquiries. This is sometimes the case for unsuccessful applications to one of our vacancies. We apologise for this and can reassure you that we will keep your details and contact you in the future should any suitable positions arise.

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Start date
ASAP
Duration
7 Maanden
From
Amoria Bond Ltd
Published at
20.01.2016
Project ID:
1054810
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register