C Ontwikkelaar met CCOL ervaring

Provincie Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

C++ Scrum C agile

Description

C Ontwikkelaar met CCOL ervaring - 12 Maanden+ - Arnhem
C - C++ - CCOL - Agile/Scrum

Amoria Bond is opzoek naar C ontwikkelaar met CCOL kennis en ervaring voor een langdurige opdracht (met veel kleine projecten) in Arnhem.

Als C Ontwikkelaar zal je werken aan verscheidene projecten met korte sprints van 2 weken. Hierbij zal je software ontwikkelen welke allerlei technische systemen aansturen. De code genearator die je hierbij zal gebruiken is CCOL om zo het ontwikkelen te automatiseren. Naast het ontwikkelen van nieuwe applicaties zal je ook bestaande software aanpassen en dit testen. Je zal in samenspraak met andere Developers en specialisten alles zo goed mogelijk afstemmen aan de hand van de specificitaties. Er heerst een no-nonsense cultuur binnen dit bedrijf en de sfeer is erg positief en motiverend.

Skills must:
- HBO werk en/of denkniveau
- C programmeer ervaring
- kennis van CCOL is echt een MUST
- Agile/Scrum ervaring

Skills pre:
- C++ programmeer ervaring

Dus bij jij de C Ontwikkelaar met CCOL kennis en sta je open voor een langdurige opdracht in een technische uitdagende binnen een professionele organisatie, reageer dan direct met je CV in een Word document!

Contactpersoon: Jan Leijenhorst

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
n.a
From
Amoria Bond Ltd
Published at
14.04.2017
Project ID:
1326195
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register