Mr/IdeSenior Microsoft Sharepoint Functional analyst

Job type:
on-site
Start:
03/2015
Duration:
5 months
From:
e-Resourcing
Place:
Flemish Brabant
Date:
02/16/2015
Country:
flag_no Belgium
project ID:
851632

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.
Senior Microsoft Sharepoint Functional analyst - 5 months - Hasselt

DESCRIPTION In het kader van het project "Digitaal Dossier Aanleg" dient een definitie fase uitgevoerd te worden. Dit project heeft tot doel een digitaal projectdossier te creëren om efficiënter te kunnen werken. Via het Digitaal Dossier Aanleg moet alle project gerelateerde data toegankelijk zijn en aangevuld kunnen worden.

Daarnaast moet via hetzelfde platform de communicatie tussen de verschillende betrokken partijen (intern en extern) ondersteund worden. Hier gaat het voornamelijk over het uitwisselen van zowel gestructureerde als ongestructureerde data (plannen, vergunningen, foto's,...).

In ons applicatielandschap zijn er verschillende applicaties die in aanmerking komen om (een gedeelte van) de gewenste functionaliteit onder te brengen. We willen de mogelijkheden van deze verschillende applicaties in kaart brengen en vervolgens een keuze maken op basis van de verschillende alternatieven.

In het kader van deze fase dient het project team van de definitie fase verder versterkt te worden met de profielen, zoals gedefinieerd. "

Deze job wordt in een regime van +/- 2 dagen per week volbracht met in totaal +/- 20 mandagen, in onze vestigingen van Hasselt, Brussel en Torhout