Sr. .NET Developer

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functieomschrijving:
Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.
De afdeling I&A is de professionele dienstverlener op de terreinen van informatiedienstverlening en informatietechnologie. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich m.b.v. ict-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak en adviseert de provinciale organisatie bij het automatiseren van processen en bij het samenstellen en beheren van data- en/of gegevensverzamelingen.
Het I&A team Rapportage en Applicatie Services (I&A/RAS) is met circa 20 werknemers verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer van nagenoeg alle applicaties die de provincie beschikbaar stelt. De portefeuille van ruim 400 applicaties wordt momenteel met variërende inhoud in verschillende systemen bijgehouden. Tevens wordt er in dit team integraal en over informatiesystemen heen sturingsinformatie verstrekt middels rapportages, dashboards, analyses en gegevensleveringen vanuit een datawarehouse.
Voor het team I&A/RAS zijn we op zoek naar een ervaren Developer voor met name .Net die ons team komt versterken.
Als Developer voor met name .Net ga je aan de slag in een DevOps team voor het onderhoud en beheer van een cluster aan applicaties. Deze applicaties zijn actief in verschillende domeinen van de Provincie, maar allemaal ontwikkeld met Microsoft .Net technologieën. Als Developer stem je functionele eisen en wensen af met de product-owner, maak je impact analyses en raam je de benodigde werkzaamheden. De werkzaamheden worden volgens SCRUM uitgevoerd in sprints. Binnen de werkzaamheden vallen zowel applicatief beheer als het doorvoeren van changes of ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.
Je taken bestaan met name uit het:
Begeleiden en uitvoeren van wijzigingen aan bestaande ICT-systemen, op basis van SCRUM. Het maken van impactanalyses en bijdragen aan het besluitproces is hier eveneens onderdeel van;
Inbrengen van vaktechnische kennis bij de uitvoering van projecten;
Opstellen en onderhouden technische en beheerdocumentatie;
Overleggen met product owner (functioneel beheer) over gewenste functionaliteit.
Functie-eisen
We zoeken een ervaren Developer voor met name .Net die voldoet aan het volgende profiel:
minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar;
aanvullende opleidingen/cursussen op het gebied van Microsoft .Net technologieën;
recente ervaring met het werken bij of voor een overheidsorganisatie binnen het IT vakgebied;
ervaring als Developer in een DevOps team met de SCRUM methodiek;
kennis van en ervaring met Biztalk Server 2009 en C#;
bij voorkeur kennis van en ervaring met MS Visual Studio 2008 én 2010, jQuery en MS SQL Server 2005 én 2008;
kennis van en ervaring binnen een ontwikkelstraat is een pré;
domeinkennis van overheidsorganisaties is een pré. Denk hierbij aan kennis van provinciale domeinen als Subsidies, Vergunningen, Handhaving, Wegenonderhoud en Beheer.
Aanvullende eisen:
De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over aanvullende opleidingen/cursussen op het gebied van Microsoft .Net technologieën. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats en het jaar waarin het diploma/certificaat is behaald.
De kandidaat heeft aantoonbaar recente ervaring (opgedaan in de periode ) met het werken bij of voor een overheidsorganisatie binnen het IT vakgebied. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag specifiek de naam van de overheidsorganisatie benoemen.
De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring (opgedaan in de periode ) als Developer in een DevOps team met de SCRUM methodiek. Benoem en beschrijf concreet in uw toelichting minimaal één opdracht/project uit deze periode waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met Biztalk Server 2009. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de kennis en ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag ook eventuele relevante aanvullende opleidingen/cursussen vermelden.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met C#. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de kennis en ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag ook eventuele relevante aanvullende opleidingen/cursussen vermelden.
Arbeidsvoorwaarden:
Startdatum:
Verwachte einddatum:
Optie op verlenging: ja
Inzet: 20 uur per week
Standplaats: Arnhem
Aantal posities: 1
Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot maandag 15 juni om 10:00 uur
Locatie
Arnhem
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
12.06.2015
Project ID:
922592
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register