Medior Software Tester (53679994)

Job type:
permanent
Start:
asap
Duration:
24 months
From:
InGoedeBanen
Place:
Den Haag
Date:
12/07/2015
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
1032871

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Als tester ligt er binnen de afdeling Applicatie Ontwikkeling een mooie uitdaging voor je. Ze kennen een dynamische omgeving en ze maken gebruik van nieuwe technologieën. Ze kunnen je een afwisselende, innovatieve werkomgeving bieden!

De afdeling Applicatie Ontwikkeling is de leverancier van software voor de organisatie en ze werken middels de Agile en Scrum ontwikkelmethode.


Als medior tester werk je samen met ervaren collega's en ga je aan softwareontwikkel projecten werken. Dit doe je op basis van functionele specificaties en acceptatiecriteria. Je ondersteunt de business bij het opstellen en valideren van requirements, Je plant, coördineert en voert testwerkzaamheden uit. Je werkt nauw samen met business analisten, software ontwikkelaars, gebruikers en de project- en/of testmanager. Je bent proactief op zoek naar manieren om je werk sneller of beter te doen, bijvoorbeeld door testen te automatiseren.

Tevens naast deze operationele taken denk je mee en geef je advies aan je manager over de risico's en kwaliteit van de software en systemen die opgeleverd worden.